vineri, 15 aprilie 2011

Choker necklace

Aceasta minicolectie de chokere a fost realizata in urma unei comenzi. Cineva, vrand sa daruiasca unei persoane dragi un astfel de colier, pe gat, m-a apelat pe mail intrebandu-ma daca nu pot face la comanda un choker. Am stabilit de comun acord sa-i fac mai multe variante, din care , eventual, sa-si aleaga. Mi s-a parut ca cea mai buna varianta, pentru ca persoana sa le poata vizualiza in toata "maretia" lor, este sa le pun pe blog. Et,....voila!



Choker realizat din piesa filigranata vintage, placata cu argint, perla mica de apa dulce si perla de mallorca, montata pe bentita din catifea cu latime de 5 cm si sistem de inchidere reglabil, prevazut cu lant.
Pret - 50 lei





La acest colier am folosit o piesa tare draga mie, achizitionata acum 4 ani dintr-un targ de antichitati. Piesa este din alpaca argintata si are in mijloc un cabochon din agata rosie. Are o inaltime de 4 cm si latimea de 3,5. Pentru a intregii ansamblul i-am montat lantisor argintiu cu patina de vechi. Bentita din catifea are latimea de 5 cm si este prevazuta cu sistem de inchidere reglabil.
Pret - 60 lei




La acesta varianta am folosit elemente decorative din bronz, perluta de apa dulce si o perla de mallorca. Bentita, din catifea, are latimea de 2,5 cm si sistem de inchidere reglabil.
Pret - 35 lei





Un choker realizat dintr-o piesa vintage din argint 925 (cu marcaj), cu ac si sistem de inchidere. Piesa, in forma de inima, are o linie simpla si eleganta si este de fapt o brosa. Ea poate fi desprinsa de pe bentita de catifea si purtata pe orice. Pentru mai multa eleganta i-am atasat o perla de mallorca. Bentita are o latime de 5 cm si sistem de inchidere reglabil, cu lantisor.
Pret - 120 lei










Choker vintage. Contine o piesa din acrilic verde, fatetat, deosebit de reusita. In mod normal ma feresc sa introduc in bijuteriile mele acrilicul, dar de data asta am facut o exceptie. Piesa este atat de perfect fatetata si atat de limpede, incat poti jura ca e din cristal. Este montat pe banda din catifea cu latimea de 5 cm. Circumferinta este reglabila.
Pret - 30 lei



Realizat din elemente metalice vintage, contine un cristal de bohemia bleu, un cristal de bohemia verde si o perla de mallorca. Este montat pe o bentita din catifea cu latimea de 2,5 cm, si sistemul de inchidere este cu scai. Circumferinta este reglabila.
Pret - 45 lei





Varianta asemanatoare cu cea de mai sus, contine un cristal de bohemia rosu si o perla de mallorca.
Pret - 45 lei



Este realizat din perle acrilice pe baza de catifea cu latimea de 2,5 cm. Sistemul de inchidere este cu scai, circumferinta fiind, astfel, reglabila.
Pret - 25 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu